boxed
border
http://www.paulvanempel.nl/wordpress/wp-content/themes/anya-installable/
http://www.paulvanempel.nl/
#009FE3
style4

Standwanden – Matrix

Met het matrix kadersysteem zijn de mogelijkheden eindeloos

De aluminium kaders kunnen gecombineerd worden met panelen of doeken wat ervoor zorgt dat het systeem bijna elk design aan kan.

Ons kadersysteem is bovendien het sterkste, lichtgewicht en zonder gereedschap te monteren systeem op de markt en dat brengt heel wat voordelen met zich mee:

• Snelle op- en afbouw
• Naadloos afgewerkt design
• 100% recyclebaar materiaal

“Waarschijnlijk het snelste bouwsysteem ter wereld”

Het matrix systeem garandeert een snelle op- en afbouw. Bovendien is het het sterkste, lichtgewicht systeem in de markt.

Keep the body, change the skin: hetzelfde product kan gebruikt worden in onbeperkt veel designs. Met matrix geniet u van een unieke 360° aanpak: het is het enige systeem dat niet enkel wanden, maar ook plafonds en vloeren kan bouwen.

Het enige modulaire systeem in de markt dat onzichtbaar is

Het design van de matrix-standen ziet eruit als dat van de traditionele standenbouw, maar beschikt daarenboven ook over de voordelen van modulariteit en de vele mogelijkheden van een goed systeem… What you do not see is what you get!

Door aluminium kaders op een slimme manier te gebruiken in combinatie met panelen of doeken, overbrugt het matrix systeem de kloof tussen de traditionele houtbouwconstructies en prefab stands.

Aangezien we onze panelen, doeken en andere infills over onze kaders heen bevestigen, is de structuur nauwelijks zichtbaar, waardoor er meer ruimte is voor graphics. Het resultaat is een naadloos afgewerkt design.

3D ontwerp

Vooraf maken wij een 3D ontwerp met uw fotopanelen om u vooraf al een goed idee te geven van hoe uw stand er op de beursvloer uit zal zien. Dit is een standaard service van ons, waarvoor wij u geen kosten doorberekenen.

Stuur ons een e-mail of bel voor een offerte of een afspraak.

paged
Loading posts...
link_magnifier
#ACAAAA
off
fadeInDown
loading
#ACAAAA
off
Terug